Casa a Sant Miquel d'Aro. Magnífiques vistes

Santa Cristina d'Aro
Ref : 152
Informació financiera :
Preu 380,000 €

Direcció :

Sant Miquel d'Aro
17246 Santa Cristina d'Aro

Detalls :

Espai habitable 157 m²
Metres terreny 1,526 m²
Número dormitoris 3
Número de pisos 1
Número de banys 2

Casa ubicada a la Urbanització de Sant Miquel d'Aro (Santa Cristina d'Aro), un indret molt tranquil i verd al peu de les Gavarres.

La propietat te una superfície construida de 157m2 sobre una parcel·la de 1.526m2. Ha estat recentment reformada pràcticament en la seva totalitat, a més s'hi ha realitzat una construcció anexa d'un garatge amb capacitat per a 2 vehícles. Està construida tota en una sola planta, el que afegeix molta comoditat a la vivenda.

La casa consta de 3 habitacions  (de les quals 2 tenen sostre de fusta), 2 banys complets amb plat de ducha, un vestidor i una acollidora sala d'estar/menjador, amb cuina oberta. 

La calefacció es amb propà, sistema molt eficient i amb un preu econòmic molt ajustat.  Disposa també d'aire acondicionat i bomba de calor.

 

Es una vivenda molt asolellada, ideal per a qui busqui una propietat en un indret molt tranquil i l'hi agradi estar envoltat de natura. L'estat de conservació de la vivenda és impecable, degut a la recent reformada efectuada al 2015.

 

 

 

 

Geolocalització :

¿Vol més informació? Deixi un missatge.

Tornar al llistat dels immobles

Buscador immobles


Localització :
Escriu els codi postals separats per comes

Pressupost :

Altres filtres :

Extres :

0 immobles trobats